Місак Хідірян про майбутнє A.G.R. Group на IPO: "Репутація – моя найбільша цінність"

24 грудня 2021, 14:49
Місак Хідірян про майбутнє A.G.R. Group на IPO: 'Репутація – моя найбільша цінність'
Місак Хідірян

Власник A.G.R. Group Місак Хідірян оголосив про подальші плани розвитку холдингу: наступним кроком для A.G.R. Group буде вихід на IPO. При цьому підприємець підкреслив, що найбільшою цінністю вважає свою репутацію як бізнесмена та людини. Про це Місак Хідірян розповів в інтерв'ю виданню УНІАН.

"Цього року ми стали ближчими до нього. Дивимося на готовність ринку та наші очікування. Як тільки ці дві складові зійдуться в одній точці, активніше рухатимемося у цьому напрямку. Адже головне не IPO, а виведення Холдингу на новий рівень із новими можливостями. Компанія, яка на біржі, це вже компанія з ім'ям і зрозуміла не лише інвесторам, а й усім довкола. Виходить, що для мене ключовою є репутація. Репутація – моя найбільша цінність", - заявив Місак Хідірян.

Також підприємець наголосив на важливості завзятості, вміння йти до поставленої мети протягом тривалого періоду. Зокрема, ці характеристики враховуються Хідіряном при запрошенні працювати в A.G.R. Група співробітників управлінської ланки.

відео дня

"Цікавить скільки було місць роботи. Для мене важлива постійність. Адже в бізнесі, як у спорті, успіх настає лише тоді, коли не можеш, але вперто підіймаєш вантаж. Коли бар'єр "неможливого" взято – стає трохи легше", - розповів агроінвестор.

Крім того, за словами Місака Хідіряна, особиста відповідальність членів Правління закріплюється у відповідних протоколах.

"Я всім їм повторюю: "Дивіться, ми всі плюс-мінус одного віку (16 січня Місаку Хідіряну виповниться 40 років. - Ред.) і у 50+ на нас ніхто ніде не чекає. Тому або ми робимо з бізнесу цукерку і всі їмо солодощі, або на цьому все закінчується. Я теж розумію, що втративши бізнес, навряд чи встигну побудувати ще щось удруге", - пояснює Хідірян.

Бізнесмен зізнається, що не має глобальних захоплень, які потребують великого занурення. Наприклад, такі як гольф, риболовля, полювання або туризм.

"Головне моє хобі – це мій бізнес. І я люблю працювати", - стверджує Місак Хідірян.

Нагадаємо, власник A.G.R. Group Місак Хідірян об'єднав 20 підприємств у 5 регіонах України. Управляє земельним банком 32 тис. га, власним елеваторним комплексом та іншими дохідними активами в аграрному секторі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти