Міністр Чернишов може бути кандидатом у прем'єри замість Шмигаля - блогер

21 липня 2021, 18:05
Чернишова називали одним з кандидатів у прем'єри ще взимку.
Олексій Чернишов
Олексій Чернишов / koda.gov.ua

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов може очолити уряд після відставки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля восени поточного року. Таку думку висловив блогер Михайло Шнайдер.

"Уряд планує побудувати інфраструктуру для 25 індустріальних парків за три роки. Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов. Це забезпечить створення сотень тисяч робочих місць і залучення міжнародних інвестицій. І відверто кажучи, Чернишов один з найефективніших міністрів на сьогоднішній день", - написав блогер.

За його словами, він давно спостерігає за діяльністю міністра.

відео дня

"І бачу мінімум піару і самозамилування. А замість цього - максимум ефективності та результативності. На відміну від того ж, Любченко, якого звинувачував у корупції Саакашвілі. До речі, ходять чутки про те, що Шмигаль до осені може піти з посади, а Чернишов - кандидат у прем'єр-міністри. Як на мене, це хороший вибір. Сподіваюся, в ОП [офісі Президента] така ж думка. Ну а суспільство, обов'язково це підтримає", - написав блогер.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що кандидатуру першого віце-прем'єр-міністра і міністра економіки Олексія Любченка більше не розглядають як претендента на пост прем'єр-міністра після можливої відставки Дениса Шмигаля восени і переформатування уряду.

Йшлося про те, що Чернишова називали одним з кандидатів у прем'єри ще взимку, коли Любченко працював у ДПС. "По одному з варіантів, який обговорюється, восени, разом з відставкою ще однієї партії Міністрів (імовірно, Денис Малюська, а також хтось із "соціального" блоку), Чернишов може стати другим першим-віце-прем'єром з перспективою замінити Дениса Шмигаля, або ж екс-главу податкової позбавлять цього статусу і залишать йому тільки Мінекономіки", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти