Мінінфраструктури закликає ЄС повністю заблокувати транспортне сполучення з РФ

25 березня 2022, 13:32
79
У Міністерстві прагнуть покласти край усім можливим обхідним шляхам окупантів.
Мініфраструктури
Фото: mtwtu.org.ua

Мінінфраструктури направило офіційне звернення до Європейської комісії з пропозиціями посилити економічний тиск на російську федерацію та Республіку Білорусь. Про це йдеться у повідомленні відомства у Telegram.

Згідно заяви, у міністерстві прагнуть покласти край всім можливим обхідним шляхам окупантів, які вони знаходять після вже запроваджених санкцій та фактично тим самим нівелюють їх.

У зв’язку з цим, Мінінфраструктури пропонує Європейському Союзу: повністю заблокувати наземне та морське транспортне сполучення з росією та Білорусією; заблокувати можливість перевезення вантажів і людей до росії та Білорусі через територію Європейського Союзу і через його кордони; заборонити надання митних послуг щодо товарів, що доставляються до російської федерації та Республіки Білорусь.

відео дня

"Вказані заходи необхідні для зупинки постачання до країни-агресора товарів подвійного призначення, що можуть використовуватися для військових потреб", – зазначили у відомстві.

У міністерстві продовжують систематичну роботу щодо транспортного блокування агресора та країни-сателіта.

"Раніше представники міністерства закликали ЄС закрити усі порти для російських та пов’язаних з нею компаній, а також закрити доступ до автомобільної мережі для російських і білоруських перевізників", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти