Мати пішла займатися любощами за гроші: у Черкасах дитина ледь не загубила себе сама у квартирі

29 травня 2021, 12:50оновлено 29 травня 2021, 15:28
Поки матері не було, 4-річний хлопчик ледь не випав з вікна багатоповерхівки на вулиці Максима Залізняка в Черкасах.
Мати пішла займатися любощами за гроші: у Черкасах дитина ледь не загубила себе сама у квартирі
Мати пішла займатися любощами за гроші: у Черкасах дитина ледь не загубила себе сама у квартирі / Нацполіція

Мешканка Черкас залишила без нагляду у квартирі маленьку дитину, а сама пішла надавати інтимні послуги за гроші. Поки матері не було, 4-річний хлопчик ледь не випав з вікна багатоповерхівки на вулиці Максима Залізняка.

Як повідомили у Нацполіції Черкаської області, очевидці помітили, що дитина з вікна четвертого поверху кидає іграшки. Також хлопчик нахилився і ледь не випав. Люди просили дитину зайти до квартири, проте він не реагував. Тоді перехожі викликали правоохоронців.

Копи встановили, що дитина перебувала у квартирі сама. Його 28-річна мати прийшла через годину і поводилася дуже підозріло. Під час огляду у жінки знайшли наркотики.

Горе-мати зізналася, що часто залишає дитину наодинці, оскільки заробляє на життя тим, що надає інтимні послуги за гроші.

Поліція вилучила хлопчика у цієї жінки. Його доставили до Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Теплий дім". Медики встановили, що у дитини хворобливий стан.

Поліцейські склали на жінку адміністративні протоколи за ст.173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового забороненого припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) кодексу України про адміністративні порушення.

читайте такожЗавдав своєму чаду 106 ударів ножем: на Чернігівщині у "психушці" закриють вбивцю 7-річного сина

Раніше трагедія сталася у Кременчуці Полтавської області - там у ванній потонула однорічна дитина. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть немовляти. Горе-мати була п'яна і недогледіла своє дитя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти