"Люди відчувають себе обдуреними": експерт назвав головний провал Зеленського

10 січня 2022, 03:45
Влада забула про підтримку людей у другому турі, через що можна сміливо говорити про кризу довіри електорату, вважає Олександр Доній.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / Фото Reuters

Головним досягненням влади Володимира Зеленського в 2021 році є спроба оголосити боротьбу з олігархатом, що є позитивом, заявив глава Центру досліджень політичних цінностей, екс-нардеп Олександр Доній.

Як пише він у матеріалі на Главреді, ще одними позитивними моментами є утримання ситуації в економіці під контролем, а також будівництво доріг.

Говорячи про провали, експерт пояснив, що влада забула про 43% підтримки людей у другому турі, через що можна сміливо говорити про кризу довіри електорату.

відео дня

На його думку, були забуті наймасовіші електоральні групи, які голосували за Зеленського і серцем, і розумом як за "іншого" президента.

"Влада думає, що зараз вся проблема в медіамайданчику Ахметова, який надав слово опозиції, і думає, що достатньо побороти одну людину і проблема вирішиться. Але проблема значно глибша, тому що люди відчувають себе обдуреними, проте влада цього не розуміє", - пояснив він.

Політолог вважає, що в результаті падіння довіри населення до президента, починає "тріщати по швах весь державний апарат": "І це - найбільша поразка цього року".

Ще однією проблемою він назвав невмілу протидію епідемії коронавірусу, що електорально б'є по владі.

"Третя проблема - неготовність до енергетичних проблем, через що в Новий рік ми входимо із загрозою таких проблем. Відсутність компетентності може дати наслідки, що відображають проблему з кадрами", - додав Доній.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти