"Лізуть з трьох напрямків із великою кількістю техніки": під Авдіївкою важка ситуація

22 грудня 2023, 11:32оновлено 22 грудня 2023, 12:09
480
Ворог буде намагатися зреалізувати поставлені завдання про взяття міста, зазначив Барабаш.
'Лізуть з трьох напрямків із великою кількістю техніки': під Авдіївкою важка ситуація
На Авдіївському напрямку складна ситуація / колаж: Главред, фото: 43 окрема механізована бригада

Керівник Авдіївської МВА Віталій Барабаш заявив, що російська окупаційна армія змінила тактику своїх дій в Авдіївці Донецької області. Наразі ситуація на цій ділянці фронту складна.

"Ворог зараз намагається зараз точково пробити. Взяли вони для себе пріоритети, умовно кажучи, три напрямки, і туди здебільшого направляють і техніку, і велику кількість піхоти. Дійсно, складно. Дійсно, дуже гаряче. Ворог буде намагатися зреалізувати поставлені завдання про взяття міста", - наголошує він в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За словами Барабаша, легше не стає. Втім, українські захисники продовжують стримувати загарбників. Лінія оборони навколо Авдіївки тримається.

відео дня

"Звичайно, дуже непросто. Але не треба розганяти зрадницьких настроїв. Хлопці тримаються, треба їм допомагати і дякувати за те, що вони роблять", - наголошує начальник МВА.

Ситуація на Авдіївському напрямку: що відомо

Нагадаємо, що окупанти женуть велику кількість техніки під Авдіївку. Ще недавно російська армія з однаковою силою і одночасно тиснула на всю лінію оборони на Авдіївському напрямку. Зараз вона змінила тактику.

У ЗСУ розкрили ситуацію щодо коксохіму. Сили оборони України продовжують утримувати Авдіївку і відбивають атаки російських окупантів в Авдіївському районі, сказав представник ЗСУ Олександр Штупун.

Росіяни остаточно взяли під контроль промзону в Авдіївці. Туди окупанти остаточно зайшли та закріпилися. Там постійно перебувають російські бійці. Червона та сіра зона вже є активною зоною бойових дій.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти