Kyiv Global Summit-2021: українські та світові топ-спікери обговорили питання рівноправного лідерства та посилення впливу жінок

5 жовтня 2021, 20:15
Участь у саміті взяли понад 900 українських та зарубіжних гостей.
Kyiv Global Summit-2021: українські та світові топ-спікери обговорили питання рівноправного лідерства та посилення впливу жінок
Засідання Kyiv Global Summit " Woman. Trust. Peace"

5 жовтня в Києві відбулося щорічне засідання Kyiv Global Summit "Woman. Trust. Peace" - першої ефективної платформи пошуку нових ідей і рішень для розширення впливу жінок, побудови інклюзивного суспільства, досягнення миру і відновлення довіри в постпандемічному майбутньому.

Участь у саміті взяли понад 900 українських та зарубіжних гостей. Серед спікерів Kyiv Global Summit - голова підкомітету з гендерної рівності Парламентської асамблеї Ради Європи Жермені Еглантіна, голова парламенту України Дмитро Разумков, Президент Мальти 2014-2019 Марі-Луїз Колейро Прека, Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова, представники посольств, місій та міжнародних організацій, депутати Верховної Ради різних скликань, лідери думок, експерти, правозахисники та представники бізнесу.

Організаторами Kyiv Global Summit "Woman. Trust. Peace" виступили Національна платформа "Жінки за Мир" та міжфракційне парламентське об'єднання "Жінки. Світ. Безпека".

відео дня

"У нинішньому році у фокусі Kyiv Global Summit - питання рівноправного лідерства, довіри, миру, інклюзивної політики та постпандемічного майбутнього систем охорони здоров'я та освіти. Ми впевнені - об'єднавши зусилля всіх жінок-лідерів України, об'єднавши всі політичні можливості і ресурси, ми зможемо сформувати спільний альтернативний порядок життя нашої країни на найближчий час і подолати існуючі кризи, відновивши економічну і соціальну справедливість", – заявила Наталія Королевська, ініціатор Національної платформи "Жінки за Мир", співорганізатора Kyiv Global Summit.

Kyiv Global Summit-2021: українські та світові топ-спікери обговорили питання рівноправного лідерства та посилення впливу жінок

За результатами обговорень, учасники Kyiv Global Summit "Woman. Trust. Peace" прийняли Декларацію і заявили про створення коаліції дій – інноваційного глобального партнерства політиків, представників бізнесу та громадських лідерів.

Мета коаліції - розробити Our common agenda, програму дій для досягнення рівноправного і збалансованого лідерства, представити план Глобального прискорення розвитку України для досягнення незворотного прогресу країни в найближчі роки, а також почати Комплекс (марафон) жіночих ініціатив для зміни архітектури заморожених мирних процесів, питань безпеки, економічної та соціальної справедливості.

Організатори Kyiv Global Summit впевнені, що багатогранне партнерство українських та зарубіжних політиків, представників бізнесу та громадськості за принципом PPP (public private partnership) сприятиме ефективній взаємодії та використанню кращого досвіду кожного з існуючих секторів у вирішенні найважливіших глобальних проблем, досягненні миру та побудові сталого майбутнього.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти