Квіт і Порошенко розгойдують ситуацію навколо МОН через протести студентів - ЗМІ

15 лютого 2022, 19:34
Приводом нібито послужив інцидент під час голосування за кандидатуру ректора НаУКМА 27 січня.
Центральний корпус Києво-Могилянської академії

Тиск на владу з вимогою відставки міністра освіти Сергія Шкарлета через конфлікт навколо виборів ректора Києво-Могилянської академії (НаУКМА), в яких переміг ексміністр освіти Сергій Квіт, є частиною стратегії Петра Порошенка і його сателітів щодо розхитування політичної обстановки в країні, - пише УНІАН.

Чому протести почалися саме зараз, коли Україна переживає найсильніші загрози у своїй історії, і президент щодня спілкується з лідерами провідних держав світу — США, Франції, Німеччини, Канади, Великобританії etc., щоб не допустити війни? Причина в тому, що йде боротьба за крісло міністра освіти – вважають політологи.

Ситуацію розгойдують дві політсили "Європейська солідарність" і та частина "Голосу", яка орієнтується на Петра Порошенка. Від "Голосу" протести курують Інна Совсун і ексглава митниці Макс Нефьодов. Від "ЄС" - депутат Ростислав Павленко і колишній міністр транспорту Володимир Омеляна. Вони засвітилися на мітингу під Кабміном 4 лютого.

відео дня

Приводом послужив інцидент під час голосування за кандидатуру ректора НаУКМА 27 січня: невідомі молодчики, як видно на відео, вільно увійшли в приміщення, забрали одну урну з бюлетенями і залили зеленкою іншу. Міносвіти наполягало на переголосуванні.

Оскільки з нізвідки з'явилася запасна урна і тут же приїхали журналісти, яким квіт дав коментар, все, що відбувається, на думку першого заступника міністра освіти Андрія Вітренко, могло бути сплановано заздалегідь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти