Кримчанам заборонили виходити з дому: "влада" півострова ввела жорсткі карантинні обмеження

20 жовтня 2021, 21:00оновлено 20 жовтня 2021, 22:27
Обмеження стосуються людей старше 65 років.
Моторошні кадри з антиковидних лікарень
Пенсіонерам Криму заборонили виходити з дому / facebook.com/moz.ukr

В окупованому Криму суттєво погіршилася ситуація з коронавірусом. У зв'язку з цим, місцева "влада", вирішила посилити карантинні обмеження.

Вжиті заходи більшою мірою стосуються пенсіонерів і варто відзначити, що вони досить суворі.

Зокрема, з 25 жовтня жителям Криму у віці від 65 років заборонено виходити з дому.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на "указ" "глави" окупованого Криму Сергія Аксьонова.

Відзначається, що люди у віці 65 років і старше можуть виходити з дому тільки вкрай випадку. А саме, якщо їхньому життю щось загрожує. Простими словами, кримські пенсіонери тепер не можуть купити хліб або просто подихати свіжим повітрям. Вони можуть покинути квартирні стіни тільки дорогою до лікарні.

Для того, щоб це рішення було виконано, так би мовити, за повною програмою, окупанти також скасували пільговий проїзд у транспорті для цієї вікової категорії.

Також в Криму з 25 жовтня вводять обов'язкові QR-коди для відвідування кафе, ресторанів, барів, клубів, дискотек, фітнес-центрів, театрів, бібліотек і музеїв. Заклади громадського харчування працюватимуть тільки до 23: 00.

читайте такожЩе 4 області повинні ввести локдаун: комісія з ТЕБ і НС назвала потенційно "червоні" регіониТим часом, скільки часу діятимуть такі обмеження, поки невідомо. Це знає лише "влада" окупованого півострова, адже вже назвала умовні терміни - "до особливого розпорядження".

Нагадаємо, раніше на Закарпатті журналісти з'ясували про махінації з сертифікатами про вакцинацію проти коронавірусу. У пунктах щеплень видають не підробки, а абсолютно законні міжнародні сертифікати про вакцинацію легалізованим в Європі антикоподібним препаратом "Пфайзер". Але насправді щеплення людям не роблять, а просто зливають вакцину в раковину.

Також раніше, головний лікар одного з діагностичних центрів Львова Тарас Жиравецький заявив, що щодня в Україні інфікується коронавірусом не менше 100 тисяч осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти