"Крим - не тил росіян": у ГУР прокоментували потужні вибухи на півострові

24 липня 2023, 14:08
1244
Росіяни вже вивозять родичів з Криму. Для окупантів півострів не є безпечною територією.
Юсов, взрыв в Крыму
У Криму пролунали потужні вибухи / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, УНІАН

24 липня у Криму пролунали гучні вибухи. Ця та інші "бавовни" формують у росіян розуміння, що півострів не є тилом і безпечною територією для окупантів. Про це в ефірі телемарафону заявив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

"У ворога формується стійке розуміння, що Крим для них - це точно не тил і не безпечна територія. В принципі, правильне розуміння. В їхніх силах поки що добровільно якомога швидше покинути український півострів", - сказав представник ГУР.

Він додав, що багато окупантів та колаборантів вже вивезли родичів з Криму, але зробити це змогли не всім, бо іншим не дозволяють.

відео дня

"Ранок в Криму вже традиційно для окупантів є пекельним і з "вогником". І безумовно, настрої серед особового складу, серед окупаційної адміністрації від цих подій не покращується. Багато хто з них вже вивезли свої родини", - сказав Юсов.

Ситуація в Криму

Раніше стали відомі подробиці потужних вибухів у Криму. За її словами, ворог відчуває занепокоєння навіть у тилу.

"Ми попереджали, що сезон "бавовни" буде. Поки ми слово тримаємо і далі просуваємося. Просування Сил оборони — це не тільки рух по лінії фронту, це рух в глибокому тилу, де ворог відчуває занепокоєння", - заявила Гуменюк.

Полковник розповів, як можна звільнити Крим. Якщо деокупація Криму буде основним завданням ЗСУ, вигнати окупантів можна до Нового року. Якщо наступ буде і на інших ділянках – усе розтягнеться на 2024 рік.

24 липня стало відомо про те, що у 5 містах окупованого Криму вночі лунали вибухи. Звуки вибухів чули жителі Феодосії, Старого Криму та Сімферополя. В Армянську та Джанкої також лунали гучні періодичні вибухи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти