Країни Заходу застосують наземні війська та ракетні удари по Росії - Морозов

16 червня 2023, 16:58оновлено 16 червня 2023, 18:26
Експерт пояснив, чи можлива військова операція країн Заходу із застосуванням наземних військ та чому це може статись.
Країни Заходу застосують наземні війська та ракетні удари по Росії - Морозов
Які будуть дії НАТО, якщо Росія застосує ядерну зброю в Балтійському морі / колаж: Главред, фото: flickr.com, Facebook

В інтерв'ю Главреду політичний філософ, викладач Карлового університету в Празі, керівник Інституту вільної Росії Олександр Морозов розповів, чи можлива військова операція країн Заходу із застосуванням наземних військ, якщо Росія застосує тактичну ядерну зброю в Балтійському морі.

Експерт розповів, що в якості відповіді країни Заходу можуть застосувати як наземні війська, так і завдати ракетних ударів.

"Швидше за все, ракетна відповідь призведе до миттєвих і інтенсивних перемовин з Китаєм, Індією та низкою інших країн. Буде вирішуватися питання, як вийти з ситуації. Прототипом подій, які відбудуться в майбутньому, можна назвати обставини на Каховській ГЕС. Це проекція наступного етапу війни", - пояснив Морозов.

відео дня

Він також додав, що важко передбачити, якою буде відповідь країн НАТО і як розгортатиметься подальша ситуація, якщо Росія застосує тактичну ядерну зброю в Балтійському морі.

"Витрати повинні бути мінімальними, щоб не було негативних історичних наслідків. Треба звернути увагу на фундаментальний момент – ніхто в світі не хоче стати автором Третьої світової війни. Ніхто, крім Володимира Путіна, який усім це демонструє. Світова спільнота прекрасно розуміє, що один неправильний крок зробить лідерів країн авторами Третьої світової. Крок має дуже високу ціну", - зазначив філософ.

У війні будуть моменти, на які доведеться відповідати. У тому числі і з можливою наземною операцією і ракетними обстрілами, підсумував Олександр Морозов.

Військова допомога Україні

США оголосять про пакет військової допомоги на $2 млрд. Про новий пакет військової допомоги оголосили 9 червня. Це відбудеться на фоні того, що військові аналітики говорять про початок контрнаступу України.

Південна Корея таємно передає Києву сотні тисяч артилерійських снарядів. Згідно з конфіденційною домовленістю, Сеул передає снаряди США, які, в свою чергу, організували їхню відправку в Україну.

Члени НАТО можуть відправити війська в Україну. Держави-члени НАТО можуть відправити війська в Україну. Таке рішення може бути ухвалено, якщо Україна не отримає гарантій членства і гарантій безпеки.

У Конгресі США намагаються прискорити постачання Україні "зброї для перемоги". Головною метою допомоги Україні має стати перемога, а не оборона. Саме від цього слід відштовхуватися, надаючи будь-яку допомогу Києву.

Більше важливих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти