Контрабандисти є посібниками російських окупантів: нова заява захисників України (Відео, Фото)

29 листопада 2022, 21:34
воїни зафільмували відео про контрабанду

Українські воїни зафільмували нове відео, у якому повідомили про контрабандистів, які діють у воєнний час, пише інформаційне агентство ASPI.

На відео вони наголосили: "Вітаємо! У той час, як Україна докладає величезних зусиль для подолання російської агресії, лишаються й корупція, й контрабанда. Вчора ми вже згадували контрабандистів на Одеській та Чернівецький митницях. Їх чомусь не помічають відповідні органи, вони вільно працюють. У нас є підозра, що вони працюють саме з цими митницями.

Корумповані митники з контрабандистами під час війни організували незаконні схеми вивозу продукції сільського господарства з України до московії. Під час воєнного стану це є фактично мародерством! Але це не все – покупцями у московії є компанії, які контролюються Рамзаном Кадировим. Тобто за ці гроші фінансуються ПВК Кадирова в Україні. Корумповані чиновники та контрабандисти мають бути знищені як військові злочинці!

Сьогодні сталі відомі нові подробиці цих злочинних схем. Так, контрабандист Кривецький, який працює через Одеську митницю, зі своєю компанією "Зам зам" (кінцевим власником якої є Рамзан Кадиров) ще не є верхом цинізму. Виявилося, шо в нього є ще компанія "Джавеліна"! Тобто ці злодії та контрабандисти мімікрують перед українським суспільством! Й вони через ці дві компанії проводять сільськогосподарські товари, фактично вкрадені у України, й вивозять їх до московії.

У Чернівецькій області контрабандист Чорній має компанію, яка називається "Наша перемога 2022". Через неї теж вкрадені у України харчові товари вивозяться до московії. Увага, компанію для цього назвали "Торговий дім Україна-Москва"! Й це в часи нападу кремлівської орди!

воїни зафільмували відео про контрабанду

Корупція та контрабанда будуть знищені! Українське суспільство підлягає очищенню та оновленню від цих внутрішніх паразитів! В Україні не місце цим колаборантам! Слава Україні!"

воїни зафільмували відео про контрабанду
воїни зафільмували відео про контрабанду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти