Компанія-виробник колонок показала в мережі карту України без Криму і Донбасу

6 липня 2021, 11:20
Компанія JBL Ukraine потрапила в черговий картографічний скандал завдяки невеликому посту, який був опублікований соціальній мережі Instagram.
12121
Компанія JBLпоказала в мережі карту України без Криму і Донбасу / coolblue.nl

Компанія JBL Ukraine, відомий виробник і дистриб'ютор акустики з аудіотехнікою, потрапила в гучний скандал в мережі, опублікувавши карту України без окупованих Криму, Донецької та Луганської областей.

У JBL запитали у Instagram передплатників, хто з них живе в якому місті. Сторіз супроводили зображенням оздобленої в кольори національного прапора карти. Втім, на зображенні анексований Крим, а також окуповані східні регіони України були відсутні.

Компанія-виробник колонок показала в мережі карту України без Криму і Донбасу

Компанія JBL Ukraine оперативно повідомила, що проводить розслідування через появу карти України без Криму і частини Донбасу в сторіз на офіційній сторінці своєї соціальної мережі.

"Просимо вибачення за останній сторіз. Компанія проводить службове розслідування за фактом події", - заявили в компанії.

читайте такожУ Львові влада опублікувала відео з картою України без Криму

Нагадаємо, раніше телеканал "Дом", створений в Україні для жителів непідконтрольних територій. продемонструвавши своїм жителям карту РФ з окупованим Кримом.

Головний редактор телеканалу Олексій Мацука заявив, що це, напевно, була "якась технічна помилка".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти