Кличко в Давосі обговорив з віце-канцлером Німеччини поставки в Україну Леопардів та іншого озброєння

17 січня 2023, 15:44
Віталій Кличко та його брат Володимир Кличко у складі української делегації беруть участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі.
Віталій Кличко
Віталій Кличко / Facebook Віталій Кличко

Віталій Кличко в рамках візиту на Всесвітній економічний форум в Давосі зустрівся з віце-канцлером - міністром економіки Німеччини Робертом Хабеком і обговорив допомогу Україні. Про це він передав у своєму телеграм-каналі.

"Зустрівся в Давосі з віце-канцлером - міністром економіки Німеччини Робертом Хабеком. Говорили про подальшу підтримку та допомогу Україні. Зокрема, передачі озброєння", - повідомив Кличко.

Також Кличко анонсував позитивні новини щодо підтримки України найближчим часом.

відео дня

"Позитивні рішення прийняті. Хороші новини будуть скоро!", - підкреслив Віталій Кличко.

Як повідомлялося, Віталій Кличко і його брат Володимир Кличко у складі української делегації беруть участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, який проходить з 16 по 20 січня.

Також відомо, що найбільш актуальним питанням, яке обговорюється зараз союзниками України, є передача Україні німецьких танків Leopard 2.

Віце-канцлер-міністр економіки Німеччини Роберт Хабек підтвердив, що схвалить експорт цієї бойової техніки. Очікується, що Україна отримає танки Leopard 2 найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти