Кисень "Запоріжсталі" сертифікували як лікарський засіб

5 квітня 2021, 17:35
Медзакладам регіону буде передано близько 450 тонн медичного кисню щомісяця.
Кисень 'Запоріжсталі' сертифікували як лікарський засіб

Міністерство охорони здоров'я України сертифікувало вироблений на "Запоріжсталі" кисень в якості лікарського засобу для медичного застосування. Про це повідомив генеральний директор підприємства Олександр Мироненко.

"Отримання ліцензії для виробництва медичного кисню - досить довгий і напружений процес. Але ми пройшли цей довгий шлях, розуміючи, що в боротьбі в коронавірусом наша допомога буде конче потрібна людям", - зазначив він.

З 2 квітня комбінат почав безкоштовно передавати кисень до лікарень Запорізької області. Всього медустановам регіону буде передано близько 450 тонн медичного кисню щомісяця.

відео дня

З самого початку пандемії COVID-19 "Запоріжсталь" і група "Метінвест" спільно з Фондом Ріната Ахметова, надають допомогу Запорізьким лікарням у вигляді апаратів ШВЛ, експрес-тестів і засобів захисту від коронавірусу. Також було профінансовано будівництво кисневої станції, яка забезпечить подачу кисню до 172 ліжко-місць.

Нагадаємо, ПАТ "Запоріжсталь" - одне з найбільших промислових підприємств України. Основними споживачами продукції комбінату на внутрішньому ринку і в багатьох країнах світу є виробники зварних труб, підприємства автомобільного, транспортного, с/г машинобудування, виробники виробів побутової техніки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти