Кадиров зробив племінника "смотрящим" за півднем України: буде "кошмарити" людей і гауляйтерів

9 грудня 2022, 13:50
Племінник Кадирова в Чечні був міністром аграрної політики, а метою його прибуття в Україну є пограбування окупованої частини області.
кадировці
Племінник Кадирова приїхав на південь України / скріншот

Глава Чечні Рамзан Кадиров відправив на окуповану частину півдня України свого племінника.

Він повинен контролювати призначених Росією "керівників" і грабувати території, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в Telegram.

"Починають приїжджати (на окуповану частину Запорізької області - ред.) нові гауляйтери. На цьому тижні приїхав новий гастролер, який є племінником Рамзана Кадирова", - зазначив він.

Федоров повідомив, що племінник Кадирова в Чечні був міністром аграрної політики, а метою його прибуття в Україну є пограбування окупованої частини області, зокрема вивезення зерна.

Крім того, він буде стежити, щоб "гроші йшли виключно в правильну кишеню", "кошмарити" цивільне населення, а головне – контролювати місцевих гауляйтерів.

За інформацією Центру журналістських розслідувань, племінник Кадирова Хасан Ібрагімов став "представником" глави Чеченської Республіки в окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей. В окупованому Мелітополі перебуває урядова делегація з Чечні.

Раніше глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що відправить своїх синів на війну проти України. Він обіцяє кинути їх у найгарячіші бої. Він виклав відео з дітьми, яке вже розлетілося в мережі.

Також повідомлялося, що Кадиров закотив істерику і в сказі став звинувачувати російських генералів у ганебній здачі лиману в Донецькій області, який звільнили Збройні Сили України. При цьому він вже знайшов винного за здачу Лиману. Ним, на думку глави Чечні є командувач центральним військовим округом РФ генерал-полковник Олександр Лапін.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти