Якість "Великого будівництва" на трасі Н-31 перевірили гоночними болідами Формули-3

20 серпня 2021, 15:27
Гоночні боліди з форсованими двигунами, здатні розвивати швидкість понад 250 км/год, зробили 3 кола на 14-кілометровій ділянці в Дніпропетровській області.
Якість

Тест-драйв за участю 5 гоночних болідів "Естонія" класу "Формула-3", проведений на ділянці траси Н-31, побудованій у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Дніпропетровській області, показав бездоганну якість виконаних дорожньо-будівельних робіт.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Укравтодору в Facebook.

Траса Н-31 буде мати загальну протяжність 137,5 км і проходити територією Полтавської та Дніпропетровської областей. Її протяжність у Полтавській області складе близько 80 км, у Дніпропетровській - 58 км.

відео дня
Якість

Наразі будівництво дороги ведеться вже на останній ділянці протяжністю 29,5 км за нещодавно побудованим мостом через канал Дніпро-Донбас.

Після завершення будівництва траса Н-31 стане першим українським автобаном, побудованим з нуля за всю історію незалежності. Дорога буде першої категорії з 4 смугами руху і стане найкоротшим і оптимальним маршрутом з Дніпра до Києва.

Гоночні боліди з форсованими двигунами, здатні розвивати швидкість понад 250 км/год, зробили 3 кола на 14-кілометровій ділянці в Дніпропетровській області. Керували гоночними автомобілями майстри спорту і багаторазові чемпіони з кільцевих гонок Віктор Поваров, Олександр Медведченко і Володимир Гавриленко.

Якість

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що крім дорожнього будівництва і ремонту в рамках "Великого будівництва" наразі реалізується близько 1000 інфраструктурних проєктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти