Кабмін призначив нового головного санітарного лікаря України

2 червня 2021, 16:50оновлено 2 червня 2021, 18:19
Кузін - колишній виконуючий обов'язки гендиректора Центру громадського здоров'я МОЗ - був призначений на посаду головного санітарного лікаря країни.
Кузина
Ігор Кузин / УНІАН

Кабінет Міністрів України призначив двох заступників нового міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка - Ігоря Кузіна та Петра Ємця. Про це повідомив сам чиновник на сторінці в Facebook.

"Кабінет Міністрів призначив запропоновані мною кандидатури двох заступників міністра. Ігор Кузін, Петро Ємець, вітаю в команді Міністерства охорони здоров'я. Легко не буде, але знаю, що разом зможемо реалізувати все заплановане", ‒ написав чиновник.

Як повідомляє нардеп Олексій Гончаренко, саме Кузін був призначений на пост, який раніше займав Ляшко ‒ головного санітарного лікаря.

Кузін - колишній виконуючий обов'язки гендиректора Центру громадського здоров'я МОЗ. На посаді керівника ЦОЗ він перебував з 2019 по 2021 рік, а потім став заступником нового голови установи.

читайте такожЛяшко налякав масовими звільненнями в МОЗ

Відставка Степанова і призначення Ляшка - про що повідомлялося:

Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова відправили у відставку 18 травня.

Як заявив у Верховній Раді прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, основною причиною подання на звільнення Степанова був зрив кампанії з вакцинації від COVID-19.

20 травня Верховна Рада призначила Віктора Ляшка новим міністром охорони здоров'я. "За" віддали свої голоси 262 народних обранці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти