"Йди звідси з посвідченням": маршрутник відмовився везти дочку вбитого бійця АТО

8 березня 2021, 18:56оновлено 24 березня 2021, 17:46
На Львівщині вибухнув скандал, коли водій маршрутного автобуса в категоричній формі відмовився везти доньку чоловіка, який загинув під час АТО.
Сніг, маршрутка
Маршрутник відмовився везти дочку вбитого бійця АТО / УНІАН

У Львівській області водій маршрутки відмовився в категоричній формі безкоштовно везти дочку чоловіка, який загинув у війні на сході України. Про це сама дівчина, Діана Мінько, розповіла на своїй Facebook-сторінці і опублікувала відео інциденту.

"Коли я зайшла в маршрутку і показала цьому водієві посвідчення, він сказав мені: "та йди звідси з цим посвідченням". Я перепрошую, куди йти? Що я вам такого зробила? Ви мене на горбі везете? І це вже не перша така ситуація! Я б зараз все віддала за те, щоб у мене цього права не було, а щоб у мене був живий ТАТО, заради кого там на передовій гинуть невинні люди? Заради таких безсовісних людей?", ‒ обурилася дівчина.

Крім того, водій проігнорував той факт, що у дівчини наявний документ, який підтверджує ‒ вона є дочкою загиблого АТОвця.

Мінько побажала водієві, щоб його діти ніколи не володіли таким посвідченням.

"Шановний пане водію, якщо ви зараз це читаєте, то я хочу вам побажати, щоб ваші діти ніколи не мали такого права як у мене, до побачення, і вдалих пошуків роботи", ‒ підсумувала вона.

читайте такожРізанина в Києві: ветеран АТО потрапив до реанімації після нападу

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У Білій Церкві Київської області водій мікроавтобуса сполученням "Біла Церква-Київ" відмовився безкоштовно провозити учасників бойових дій, незважаючи на відповідну вимогу закону.
  • При цьому одному з військовослужбовців водій запропонував заплатити повну вартість, а другого погодився довезти за 50% від тарифу.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти