"Не*рін було стільки народжувати": водій маршрутки вигнав на вулицю дітей-пільговиків

24 лютого 2021, 15:03
Всупереч тому, що у дітей були документи на пільговий проїзд, водій категорично зажадав від них або оплатити проїзд, або негайно покинути салон.
Маршрутка
Маршрутка / УНІАН

У Києві водій маршрутки №239 влаштував скандал і відмовився везти пенсіонера разом з двома онуками-пільговиками з багатодітної сім'ї. Про це інциденті в соцмережі Facebook розповів очевидець Роман Литвиненко.

За його словами, в маршрутку зайшов літній чоловік з двома дітьми (як з'ясувалося пізніше ‒ 6 і 9 років). Дарма, що у дітей були документи, які давали їм право на пільговий проїзд - водій категорично зажадав або оплатити, або вийти з салону.

'Не*рін було стільки народжувати': водій маршрутки вигнав на вулицю дітей-пільговиків

"Водій кричав на весь салон: "Не*рін було їх стільки народжувати, у мене таких кожен день до*ріна, або плати, або виходь". Коли намагалися сфотографувати номерні знаки маршрутки, водій намагався наїхати на дітей з дідусем", ‒ написав Литвиненко.

'Не*рін було стільки народжувати': водій маршрутки вигнав на вулицю дітей-пільговиків

На його думку, обидві дитини отримали великий стрес, а пенсіонер, який нещодавно переніс інсульт, серйозно рознервувався.

читайте такожПід Києвом зросли ціни на проїзд у маршрутках: де і на скільки

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У місті Біла Церква Київської області стався конфлікт у маршрутному автобусі.
  • Двоє хлопців сіли в маршрутку №21 і відразу почали поводитися зухвало. На зауваження з проханням надіти медичні маски хамили й огризалися.
  • Після цього обурені пасажири вигнали молодих людей з салону. При цьому неадеквати розбили двері в автобусі, після чого почалася масова бійка.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти