Хотіли прорватися, а вийшло - порватися: під Ізюмом артилеристи зірвали танкову атаку росіян

25 липня 2022, 13:11
За попередніми даними, каже відомий волонтер Роман Доник, тільки за ніч і ранок, артилерія 93-ї бригади ЗСУ вразила від 5 до 7 танків противника.
Бій, танки, ЗСУ
Під Ізюмом артилеристи зірвали танкову атаку Росії / УНІАН і скріншот з відео

Під тимчасово окупованим Ізюмом в Харківській області росіяни збиралися зробити черговий прорив, але українські артилеристи з 93-ї бригади зірвали їхні підступні плани. Фрагмент бою показав на відео на своєму Telegram-каналі відомий волонтер Роман Доник.

"Поки добрі люди спали і пили ранкову каву, артилерія Холодноярської бригади під Ізюмом навалювала окупантам. За попередніми даними, тільки за ніч і ранок уражено 5-7 танків противника, якими планували черговий "прорив". Хотіли прорватися, а вийшло тільки порватися. Так ми їх усіх і вчорноземимо", - пише він.

Втрати ворога уточнюються, підсумував він.

відео дня

читайте також20-річний захисник України в першому бою підбив два танки і одну БМП окупантів

Нагадаємо, раніше боєць ЗСУ на ім'я Олександр, збив ворожий безпілотник у свій 39-й день народження.

"Свій день народження чоловік зустрічав на передовій під час бойового чергування, на якому і приземлив ворожу пташку", – повідомили в Генштабі української армії.

До того, як повідомляє одеська міськрада, українські військові знищили дорогий російський розвідувально-ударний безпілотник"Форпост". Його використовували для розвідки вздовж узбережжя Чорного моря.

"Повітряна ціль, що виконувала завдання розвідки Чорноморського узбережжя, безпорадно впала в Чорне море. Знищуємо ворога і його задуми! Слава Україні!",- йдеться в повідомленні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти