"Хотів захистити сім'ю": українець, який по-звірячому зарізав 7-річного сина в Польщі, розповів про мотиви

11 жовтня 2021, 15:39оновлено 11 жовтня 2021, 18:23
За словами 27-річного чоловіка, була якась група людей, що мають владу, яка повинна була "посадити нас у в'язницю, забрати дитину і все, що у нас є".
Польща, поліція
Українець, який по-звірячому вбив сина в Польщі, розповів про мотиви / Reuters

Громадянин України, затриманий поліцією в місті Тарнув (Малопольське воєводство, Польща) зізнався у вбивстві свого семирічного сина і замахи на життя дружини. Про це повідомляє місцеве видання Se.

27-річний українець Дмитро т.заявив, що, б'ючи ножем 7-річного сина Максима і дружину Анастасію, "бажав захистити сім'ю від чогось ще гірше".

Підозрюваний підтвердив, що саме він напав на дитину і дружину. У день трагедії він пішов на кухню, напився води, взяв ніж і вдарив сина і дружину. Свої мотиви чоловік пояснював вкрай плутано. За словами 27-річного чоловіка, була якась група людей, що мають владу, яка повинна була "посадити нас у в'язницю, забрати дитину і забрати все, що у нас є". Тому, щоб врятувати свою сім'ю, Дмитро вирішив вбити їх і потім накласти на себе руки, стрибнувши з другого поверху.

відео дня

За рішенням суду чоловіка заарештували на три місяці. Місцева прокуратура вже висунула чоловікові звинувачення, а медики перевіряють, чи був чоловік осудний на момент скоєння злочину. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

читайте такожНе пустила на дискотеку: під Вінницею школярка зарізала матір і викинула тіло в колодязь

Нагадаємо, раніше, в середині вересня в місті Глухів, що на Сумщині, чоловік жорстоко вбив свого 3-річного сина і зізнався в цьому.

Кілька днів тому конвой повіз його на суд. Але туди він не доїхав і в ізолятор тимчасового утримання теж не повернувся. Чоловік несподівано помер по дорозі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти