Трагедія в Польщі: семирічний українець помер під час сімейної сварки

5 жовтня 2021, 16:59
Інцидент стався в орендованій квартирі, в якій українці жили кілька місяців.
Поліція, Польща
Хлопчик отримав колоті і різані поранення / Радіо Польща

У місті Тарнув (Польща), в результаті сімейної сварки загинув семирічний хлопчик (громадянин України).

"У сімейній сварці брали участь 27-річний чоловік і 28 - річна жінка - громадяни України. З ними в квартирі, яку вони знімали, була семирічна дитина. Всі отримали ножові поранення, в результаті яких дитина померла", — передає слова представника поліції Тарнова Павела Клімека "Укрінформ".

Після інциденту дитину госпіталізували в медустанову з колотими та різаними пораненнями - вони виявилися несумісними з життям. Чоловік і жінка також опинилися в лікарні з ножовими пораненнями.

відео дня

Сварка почалася в середині квартири, повідомив правоохоронець. Чоловіка з пораненнями знайшли біля будинку, а жінка втекла до сусідів. Прокуратура розпочала слідство у цій справі.

читайте також"Я не знаю, чи людина це": мати вбитої Мирослави Третяк хоче довічного для душогуба її донькиІнцидент стався в орендованій квартирі, в якій українці жили кілька місяців. У Польщі вони живуть кілька років.

Раніше ми повідомляли, що в середині вересня в місті Глухів, що на Сумщині, чоловік жорстоко вбив свого 3-річного сина та зізнався в цьому. Дітовбивцю відвезли на суд, але в ізолятор тимчасового утримання він вже не повернувся. Чоловік несподівано помер дорогою туди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти