Хотів зробити "креативне" фото: 17-річного підлітка судитимуть за спалений прапор України

8 вересня 2021, 11:34
Хлопець над своїми діями навіть не замислювався, хоча треба було.
Хотів зробити 'креативне' фото: 17-річного підлітка судитимуть за спалений прапор України
Справу вже направили до суду / скріншот: mariupolnews.com.ua

У Маріуполі судитимуть 17-річного хлопця, який спалив прапор України. Після події молодий чоловік опублікував відповідний знімок в соцмережах, на який і звернули увагу правоохоронці.

На фото невідомий хлопець тримав у руках палаючий державний символ. За даним фактом провели перевірку та встановили його особу, повідомили в поліції.

Юнак розповів, що знайшов прапор біля спортивного поля і вирішив зробити "креативне" фото, а над своїми діями навіть не замислювався.

відео дня

7 вересня прес-служба Донецької обласної прокуратури повідомила, що справу 17-річного місцевого жителя, який спалив державний прапор, направили до суду.

читайте такожПідозрілий "мітинг" з прапорами Росії: зйомки фільму на Троєщині злякали киянЙого звинувачують у нарузі над державним символом (ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає штраф, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до двох років.

Раніше ми повідомляли, що в селі Петрушки Черкаської області в ніч з 7 на 8 серпня хлопець спалив прапор України, який висів на адміністративній будівлі. За даними поліції, молодий чоловік був у стані алкогольного сп'яніння.

Схожий інцидент стався і в Києві на День незалежності. Там 12-річні підлітки спалили прапор України. Очевидці викликали на місце події поліцію, правоохоронці знайшли підозрюваних по відео з камер спостереження

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти