"Х*й посперечаєшся": Епіцентр продає костюми з гуманітарки, привезені Зеленським

29 квітня 2020, 22:54оновлено 29 квітня 2020, 23:25
Великий магазин виставив у вільну торгівлю товари з підробленими сертифікатами.
1584941060-8379.jpg
Захисні костюми з гуманітарної допомоги вирушили на торгові полиці в Епіцентр / president.gov.ua

На літаку Мрія в рамках гуманітарної допомоги, про яку багато і часто казав президент Володимир Зеленський, в Україну привезли захисні костюми, які тепер найбільший торговий комплекс Епіцентр продає з підробленими сертифікатами.

"Є такий сайт, де європейська федерація безпеки викладає приклади підробок сертифікатів різних лабораторій. Це зараз дуже велика проблема в Європі. Тому що китайські товариші почали масово підробляти сертифікати і продавати від імені фейкових виробників. Так от, Епіцентр привіз захисні костюми з підробленим сертифікатом. І продає їх з підробленим сертифікатом", - пише в Telegram волонтер Роман Доник.

За словами активіста, Зеленського власники Епіцентру підставили серйозно, оскільки вперше в історії президент особисто возить за рахунок бюджету контрабанду, а торговці її реалізовують.

відео дня

"Вперше в історії України, президент тягає контрабандою товари з підробленими сертифікатами. Ви зробили це разом. Х*й посперечаєшся", - зазначив він.

За словами Доника, досить уважно подивитися на сертифікати, щоб побачити, що одні – справжні, а інші – підроблені.

Нагадаємо, нардеп Олександр Герега (депутатська група За Майбутнє) розіслав листа меру Києва Віталію Кличку і колегам по Раді з пропозицією купувати медичні товари (дуже потрібні в умовах пандемії коронавіруса) в його компанії Епіцентр.

Нагадаємо, 23 квітня в Україну прибув транспортний літак АН-225 Мрія з медичним вантажем. Літак в аеропорту Бориспіль зустрічали президент Володимир Зеленський, глава Мінінфраструктури Владислав Криклій, головний санітарний лікар і заступник голови МОЗ Віктор Ляшко. Загалом лайнер привіз 103 тонни медичного вантажу, потрібного для боротьби з коронавірусом.

Президент Зеленський розповів, що на Мрії прибули 12 млн медичних масок, близько 260 тисяч захисних окулярів для медиків і більше 100 тисяч захисних костюмів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти