Група компаній GIR зберегла спеціалістів та продовжить роботу у Львові

25 серпня 2022, 10:00
147
На заході країни буде перереєстровано підприємства з Донецької та Дніпропетровської областей.
General Investment Resources
General Investment Resources

Українська група компаній GIR (General Investment Resources), у власності та управлінні якої знаходяться чотири великі вогнетривкі заводи, буде перереєстрована у Львові.

У компанії повідомляють, що їм вдалося вивезти фахівців, що дозволить надалі відновити виробництво.

"На жаль, унікальний виробник та провідний експортер у галузі вогнетривів зараз позбавлений можливості займатися виробництвом та операційною діяльністю. Заводи, що входять до групи компаній GIR, вже в перші тижні великомасштабного вторгнення рф опинилися в окупації та частково чи повністю зруйновані. Це великий удар по багатьох галузях промисловості, — коментує Гурам Немсадзе, голова наглядової ради GIR. — Але ми точно не збираємося зупинятися, адже ми зберегли людей, їхню експертизу, а заводські конструкції відтворити не складно".

відео дня

На заході країни буде перереєстровано підприємства з Донецької та Дніпропетровської областей. Загалом у власності компанії знаходяться: Красногорівський вогнетривкий завод, Червоноармійський динасовий завод, Дружківський вогнетривкий завод, Великоанадольський вогнетривкий комбінат.

До початку повномасштабної агресії вони випускали вогнетривку продукцію для всіх галузей промисловості, де використовуються високі температури.

Переїзд дозволить зберегти людей, зв'язки, можливість працювати та розвивати економіку України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти