Група 1+1 media з Фондом Повернись живим зібрали понад 12 млн грн на Лігу Аеророзвідки

26 травня 2023, 15:15
Ліга аеророзвідки

У березні група 1+1 media спільно з Фондом "Повернись живим" запустили збір коштів на "Лігу Аеророзвідки", прагнучи зібрати 10 000 000 грн на закупівлю трьох мобільних пунктів управління БпЛА. Проте менше ніж за три місяці завдяки благодійним внескам небайдужих українців вдалося зібрати значно більше. Так, нині загальна сума, консолідована через Банку та сайт Фонду, становить понад 12 000 000 грн.

Надихнувшись результативністю збору, запущеного в межах трансляцій футбольних поєдинків Української Прем’єр-ліги, медіагрупа спільно з Фондом вирішили продовжити збір до 15 000 000 грн. Команді вдалося знайти додаткові колісні бази, а збільшення їхньої кількості дало змогу зменшити ціну на автівки. Тож загалом після досягнення оновленої мети вдасться придбати п’ять таких мобільних пунктів, обладнаних автономною енергосистемою, робочими місцями для операторів, інструментами для ремонту та окремими місцями для розташування великих безпілотників.

Ліга аеророзвідки

"Перші результати збору нас неабияк надихнули, тому ми вирішили масштабуватися, аби забезпечити Сили оборони більшою кількістю таких автомобілів. Адже чим більше мобільних пунктів БпЛА ми зможемо придбати, тим швидше вдасться збільшити втрати ворога та наблизити нашу Перемогу", — коментують ініціатори проєкту "Ліга Аеророзвідки".

відео дня

Збір продовжено до завершення 15-го сезону Української Прем'єр-ліги — 3 червня 2023 року.

Традиційно, зробити свій благодійний внесок небайдужі вболівальники зможуть, перейшовши на спеціальну Банку Фонду "Пункти управління БпЛА" через QR-код, що буде розміщений під час трансляцій. До того ж доєднатися до збору всі охочі зможуть і поза трансляціями. Для цього слід обрати будь-який зручний спосіб: спеціальний проєктний рахунок, розміщений на сайті Фонду за цим посиланням; Банку Фонду, що доступна тут.

Нагадаємо, що транслюють футбольні матчі телеканали 2+2 та УНІАН, що входять до складу 1+1 media, а також спортивні Digital-проєкти медіагрупи – FootballHub та "ПРОФУТБОЛ Digital".

Повна інформація про "Лігу Аеророзвідки" доступна на сайті: http://surl.li/ffecc.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти