Нардеп від ЄС Ар'єв купив квартиру у Хорватії за 3,5 млн грн і торгує золотом - ЗМІ

6 вересня 2024, 14:24
69
Нардеп від ЄС Ар'єв купив квартиру у Хорватії за 3,5 млн грн і торгує золотом - ЗМІ

Депутат Верховної Ради від фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар’єв під час війни демонструє наявність неабияких статків. За даними з його декларації під час війни він перевів свої "золоті" накопичення у гроші. Сума з продажу банківського золота склала понад 1 млн гривень, повідомляє видання "Парламент.ua".

Так, 23 травня 2023 року Ар’єв продав золото на 363 тис. гривень "ПриватБанку". Наступні продажі на таку ж саму суму сталися – 24 та 25 травня. Тобто в загальному за золоті злитки він виручив понад 1 млн грн.

Крім того, з декларації політика вбачається, що у 2021 році Ар'єв на пару зі своєю дружиною придбали квартиру в Хорватії, вартість якої сягає понад 3,7 млн грн.

відео дня

Ар'єв під час війни став чи не найбільшим критиком державних додатків, як то "Дія" чи "Резерв+".

Влітку поточного року він навіть ініціював виклик міністра Федорова на засідання профільного Комітету, бо звинуватив його у зливі даних із "Дії".

Міністр оборони Рустем Умєров у листопаді минулого року звинувачував Ар'єва в поширені фейків на догоду російській пропаганді. Тоді йшлося про заяви "ЄСівця" на тему звільнення Валерія Залужного".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти