Голова Чернігівщини: наносимо потужні удари по ворожих позиціях, на нас чекає перемога

21 березня 2022, 12:41
440
Голова Чернігівщини: наносимо потужні удари по ворожих позиціях, на нас чекає перемога

Збройні Сили України продовжують наносити потужні удари по ворожих позиціях на території Чернігівської обалсті. Про це вранці 21 березня повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

"Я впевнений, що дуже скоро на нас чекає перемога", - написав Чаус у Telegram.

Він також повідомив, що в області змінено комендантську годину: з 20:00 до 6:00. "Це питання більш практичне. Збільшується доба світлова і треба працювати довше", - сказав голова області.

відео дня

Кожна громада може індивідуально встановити комендантську годину, але виключно за погодження районної військової адміністрації, додав він.

Чаус розповів, що в області постійно розвантажується гуманітарна допомога. Зокрема, вона уже потрапила до Ніжина та Прилук. Гуманітарну допомогу вдається доставляти і в ті населені пункти, де тимчасово розміщується ворог.

"Кілька населених пунктів залишаються недоступними, на жаль. І там наші люди. Я розумію, як їм там важко. Я впевнений, що це ненадовго. Без паніки, кожен робить свою роботу: Збройні Сили воюють, волонтери доставляють допомогу, влада забезпечує життєдіяльність інфраструктури", - заявив Чаус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти