Феофанія стала відкритою для "простих" українців

29 грудня 2021, 23:11
Ляшко виконав обіцянку.
Феофанія
Феофанія тепер відкрита для всіх / Фото Reuters

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, якою дозволив клінічній лікарні Феофанія, підпорядкованої Державному управлінню справами, обслуговувати всіх українців, сказано на сайті уряд.

"Феофанія буде доступна кожному українцю. Оновлена програма медичних гарантій в 2022 році передбачає, що і в Феофанію тепер будуть госпіталізувати людей з інфарктами та інсультами, згідно маршруту пацієнта", - заявив глава МОЗ Віктор Ляшко.

Таким чином Феофанія зможе приєднатися до програми медичних гарантій як постачальник медичних послуг за пакетами медпослуг з надання медичної допомоги при гострому мозковому інсульті та при гострому інфаркті міокарда за допомогою укладення договорів про медобслуговування населення з НСЗУ.

відео дня

Зазначимо, клініка Феофанія заснована в 1965 році. З тих вона обслуговувала держслужбовців, працівників дипломатичного корпусу іноземних держав і міжнародних організацій, осіб, які мають особливі заслуги перед Україною.

Нагадаємо, раніше в МОЗ повідомили про те, що мають намір зробити відому лікарню Феофанію доступною для всіх українців, таким чином буде виконаний указ президента за 2020 рік.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти