"Їжджу обережно, без метадону": Комаровський заявив, що його можуть "грохнути"

29 жовтня 2021, 23:26
Педіатр зізнався, що йому розповідали за ці останні 3 тижні про те, нібито "якийсь олігарх видав купу грошей на силу доктора Комаровського"
Комаровський
Комаровський шокував заявою / скріншот

Відомий лікар Євген Комаровський шокував заявою про те, що з нього зробили живу мішень після публікацій в деяких ЗМІ про нібито плани зайнятися політикою.

У цьому контексті відомий педіатр і телеведучий спростував домисли про намір увійти в партії, і висловився про можливі спроби з ним фізично розправитися, сказав він у програмі Підсумки місяця з доктором Комаровським.

"Ви всі повинні знати: я не вживаю метадон, не планую самогубство, я їжджу акуратно, і загальмую, якщо поруч зі мною буде розвертатися КамАЗ. Я всіх попереджаю", - заявив Комаровський.

відео дня

Педіатр зізнався, що йому розповідали за ці останні три тижні про те, нібито "якийсь олігарх видав купу грошей на силу доктора Комаровського". Але такі повідомлення, підкреслює він, є "повною брехнею".

читайте також"Задишка не норма": Комаровський дав поради тим, хто вже перехворів COVID-19

"Ви всі мої улюблені, Ви несете це своїми мовами. А коли мене грохнуть? Вам як потім буде? Ви ж розумієте - як тільки ви сказали, що я кудись зібрався, ви автоматично зробили з мене мішень для людей, для яких влада - це все, чим вони живуть. Невже ви не розумієте, в якій країні ви живете?!"- емоційно висловився доктор Комаровський.

Також він відхрестився від планів увійти до нової політичної сили ексспікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

"Я не тільки не веду переговори з Дмитром Олександровичем, я, в принципі, з ним жодного слова не сказав. Не знаю, звідки цей інсайд взявся. Я не збираюся лізти в цю кашу!"- каже доктор.

При цьому Комаровський висловив думку, що якщо у нього "є можливість сказати адекватні політичні або економічні рішення, які допоможуть мільйонам громадян, то я не маю право мовчати".

Раніше Главред писав про те, що Комаровський розповів про те, що чинний президент Володимир Зеленський в передвиборній гонці в 2019 році використовував його виключно для піару. Після виборів президент пропонував Комаровському піти в депутати.

До цього він опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом. У ньому лікар закликав розповісти і показати людям правду про реальну картину із захворюваністю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти