Це ще не кінець: у РФ у паніці заговорили про ще один наступ ЗСУ

13 серпня 2024, 01:37
1973
Російські пропагандисти бояться, що вже найближчим часом може початися ще один наступ ЗСУ на іншій ділянці фронту.
Кримський міст, ЗСУ
РФ у паніці боїться нового наступу ЗСУ / Колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, скріншот із відео

На тлі українського наступу на Курську область, російські пропагандисти вже в паніці заговорили про ще один наступ ЗСУ і знищення Кримського мосту. У Мережі вже розлетілося відео з ниттям пропагандистів Кремля.

Вони стверджують, що ще один масштабний наступ українських військових нібито буде наприкінці літа - на початку вересня.

"Наприкінці серпня - на початку вересня я думаю, що буде ще більш великомасштабна наступальна операція з боку України. Не виключено, що це буде на півдні. Знову ж таки намагатимуться перерізати сухопутний коридор до Криму", - заявив російський пропагандист Андрій Клінцевич.

відео дня

Він боїться, що ЗСУ можуть влаштувати масований удар по Кримському мосту, використовуючи літаки F-16. Водночас, на його думку, українські захисники можуть піти в контрнаступ у бік Запорізької АЕС.

"Перекриття сухопутного коридору до Криму разом із масованим ударом літаків F-16 по Кримському мосту - це той образ перемоги, який Білий дім зможе продати виборцям. Вони будуть прагнути до цього", - продовжив він.

Наступ ЗСУ на Курськ - останні новини за темою

Українські військові пішли в наступ на Курську область і темпи просування перевершують темпи контрнаступу в 2023 році. Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко переконаний, що в України є можливість встановити контроль над Курською АЕС, щоб потім поставити РФ жорсткий ультиматум - звільнення Запорізької АЕС і лівого берега Херсонської області.

Пізніше стало відомо про те, що під контроль українських військових у Курській області перейшли вже 44 населених пункти. Невідомим залишається поки що статус ще десяти населених пунктів.

Водночас у СБУ попереджають про те, що російські окупанти готують серію фейків про нібито військові злочини ЗСУ на території Курської області. Російська пропаганда просуватиме новини зі "злочинами" проти цивільного населення РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти