Єрмак зробив заяву про припинення вогню на Донбасі

27 травня 2021, 21:33
За словами глави Офісу президента, Україна не зупиниться, тому що немає іншої альтернативи.
Єрмак
Єрмак висловився про припинення війни на Донбасі / УНІАН

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак зробив нову заяву про ситуацію на Донбасі і припинення вогню.

Під час зустрічі з генсеком ОБСЄ Хельгою Марією Шмід Єрмак зазначив, що Україна поки не змогла узгодити спільну заяву про повернення до режиму повного припинення вогню.

"Хочу вас запевнити, що Україна не зупиниться ні на хвилину в продовженні роботи, оскільки це стосується життя наших людей і безпеки нашої землі", - заявив Єрмак, передає Офіс президента.

Крім того, Єрмак повідомив, що українська сторона акцентує увагу на проблемах на Донбасі, зокрема, в перешкоджанні бойовиків в роботі місії ОБСЄ, під час переговорів на всіх міжнародних майданчиках.

Він додав, що можливості вирішення проблем зростуть при дотриманні режиму припинення вогню.

читайте такожКравчук поставив хрест на переговорах по Донбасу в Мінську

"Ми не зупинимося, у нас немає іншої альтернативи, і ми повинні припинити цю війну і повернути наші території. Навіть якщо необхідно буде зробити тисячу спроб і тільки одна з них отримає шанс досягти результату", - додав керівник Офісу президента.

читайте такожУ слузі народу пояснили, в чому проблема нової ідеї Зеленського щодо Донбасу

Війна на Донбасі - про що раніше повідомляв Главред:

  • Жителі Донбасу не хочуть війни з Києвом, заявив Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. При цьому він підкреслив, що зміна Мінських угод може призвести до "різанини на Донбасі".
  • Президент України Володимир Зеленський побував на передових позиціях української армії на адмінкордоні з окупованим Кримом. Він заявив, що відведення російських військ не означає, що Росія не зможе в будь-який момент їх знову повернути до кордону з Україною.
  • Незважаючи на те, що Росія вирішила відвести частину військ від України, Америка попередила Москву, що все одно пильно стежить за цим процесом, заявив держсекретар США Ентоні Блінкен. Він зазначив, що не всі війська відходять від України.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти