Експерти пояснили, як ситуація з Сovid-19 вплинула на лікування інших критичних захворювань

29 жовтня 2021, 12:00
Попри те, що медицина зосереджена на боротьбі з коронавірусом, потреба в лікуванні інших складних захворювань залишається.
Експерти пояснили, як ситуація з Сovid-19 вплинула на лікування інших критичних захворювань
Робот-хірург / facebook.com/ulyana.samchuk

Страхова компанія "ІНГО" заявляє, що незважаючи на карантинні обмеження, продовжить допомагати в лікуванні таких критичних захворювань як онкологія, окремих серцево-судинних захворювань та проведені складних нейрохірургічних операцій.

Наголошується, що від початку 2020 року до вересня цього року для лікування в міжнародних медичних центрах було організовано понад 70 поїздок за кордон. Сума виплат за лікування згідно з програмою "Світова медицина" перевищила 19,5 мільйонів гривень.

"Через епідемію нам довелося скоригувати процес підготовки пацієнта до виїзду, але на лікування за цією програмою коронавірус не вплинув. Довелося готувати додаткові документи, які підтверджували, що людина їде на лікування. Це дозволяло громадянам України перетинати кордон в умовах жорстких карантинних обмежень", - розповіла Марина Зварич, керівниця управління особистого страхування компанії "ІНГО".

відео дня

За її словами, найчастіше лікування критичних захворювань застрахованих проводиться в Ізраїлі та Іспанії, проте географія надання допомоги за цією програмою не обмежена лише цими країнами. В більшості випадків звертаються по допомогу в лікуванні онкозахворювань.

Програма страхування "Світова медицина" дозволяє лікувати критичні захворювання за кордоном. Вона забезпечує аорто-коронарне шунтування, заміну серцевого клапана, лікування онкозахворювань та проведення складних нейрохірургічних операцій вартістю до 1 млн євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти