Експерт оцінив шанси Зеленського пройти до другого туру на виборах президента

9 липня 2021, 05:30
Свій базовий регіон - Центр і Північ України – Зеленський підірве так званою "земельною реформою".
Зеленський
Володимир Зеленський може не пройти до другого туру виборів президента / УНІАН

Рівень критики влади на виборах зростає, існує ймовірність, що нинішній президент Володимир Зеленський може не потрапити до другого туру. Таку думку озвучив політичний та економічний експерт Тарас Загородній.

За його словами, виборці п'ятого президента Петра Порошенка не підуть до Зеленського.

"Тобто, всі ці кримінальні справи проти Медведчука (які, найімовірніше, нічим не закінчаться), нічого йому не дадуть. Тому вони з такою маніакальною завзятістю хочуть його зняти з виборів. Але тут у них є великий ризик, що електорат Порошенка піде до Кличка (схожі електорати і риторика), якого зараз теж намагаються кошмарити малопереконливими кримінальними справами, які поки не мають жодних продовжень", - написав Загородній у Facebook.

відео дня

На думку експерта, свій базовий регіон - Центр і Північ України – Зеленський підірве так званою "земельною реформою".

"Умовний південний схід, зрозуміло, відходить в основному до ОПЗЖ та їхнього кандидата Бойка. А це ми ще не знаємо, чи вискочить "рояль у кущах" пан Разумков на його полі. І кому розійдуться голоси Смешка, Гройсмана (якщо піде). Так, що пара другого туру може бути ще й інша. Наприклад, Тимошенко-Порошенко. Або Бойко-Тимошенко. Або Кличко-Бойко. Загалом, буде цікаво, але тенденції, як-то кажуть, на обличчя", - вважає Загородній.

читайте також"Хочу, щоби мене історія не стерла": Зеленський розкрив своє головне бажання

Як повідомляв Главред, соціологічна група Рейтинг опублікувала свіже соцопитування. Згідно з його результатами, чинний президент Володимир Зеленський переміг би на початку липня 2021 року в другому турі будь-якого з усіх можливих опонентів.

У парі Володимир Зеленський - Юрій Бойко - 66% проти 34%. У парі Володимир Зеленський - Петро Порошенко результат 65% проти 35% (серед тих, хто має намір голосувати та визначився з вибором). У парі Володимир Зеленський - Юлія Тимошенко - 61% проти 39%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти