"Рухається до чистої металургії": делегація з Німеччини відвідала меткомбінат імені Ілліча

26 травня 2021, 16:49оновлено 27 грудня 2021, 19:08
Під час спілкування гостям з Німеччини представили ключові екологічні показники "Метінвесту".
'Рухається до чистої металургії': делегація з Німеччини відвідала меткомбінат імені Ілліча

У Маріуполі з дводенним візитом перебуває делегація з Німеччини, вона відвідала меткомбінат імені Ілліча Групи "Метінвест".

Серед учасників делегації представники партії "Союз 90/Зелені" на чолі з Робертом Габеком, генконсульство ФРН в Україні представив Петер Герр, також приїхала до Маріуполя депутат Європейського парламенту Віола фон Крамон-Таубадель.

Так, гендиректор меткомбінату імені Ілліча Тарас Шевченко розповів, як модернізується виробництво і як воно реалізовує екологічні проекти. Він наголосив, що "Метінвест" покроково рухається до чистої металургії й вже працює за європейськими стандартами.

відео дня
'Рухається до чистої металургії': делегація з Німеччини відвідала меткомбінат імені Ілліча

Як заявив Шевченко, за останні дев'ять років на реалізацію екологічних проектів компанія направила 15 млрд 350 млн гривень. Також "Метінвест" закриває брудне виробництво, модернізує аглофабрику й будує аспіраційні установки. Це дає можливість групі зберігати лідерські позиції Україні на світовому ринку сталі.

Федеральний глава партії "Союз 90/Зелені" Роберт Габек поцікавився питанням взаємодії з громадою. На це гендиректор ММКІ відповів, що група завжди за конструктивний діалог. "Ми завжди готові зустрічатися, говорити й показувати, що зроблено вже, що робиться на цей час і що планується", - зазначив він.

'Рухається до чистої металургії': делегація з Німеччини відвідала меткомбінат імені Ілліча

Також Габек додав, що вчора представники делегації зустрічалися з представниками екологічної громадськості Маріуполя. І ті зазначили, що проекти реалізуються "Метінвестом", і їхні результати помітні для міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти