Дорожники Львівщини зосереджують зусилля на "Великому будівництві" трас до карпатських гір

18 лютого 2022, 13:17оновлено 18 лютого 2022, 15:37
Дорожники Львівщини зосереджують зусилля на

2022 рік стане для дорожників Львівської області роком Малого карпатського кола. Цей проєкт реалізується з минулого року в межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Максимум зусиль буде зосереджено на ремонті та реконструкції доріг, що ведуть до карпатських гір, повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

"Йдеться про автомобільні дороги державного значення Т-14-24 Сколе – Славське та М-06 Київ – Чоп, а також низку доріг місцевого значення. Завдяки цьому проєкту ми з’єднаємо якісними дорогами рекреаційні курорти Львівщини, Івано-Франківщини та Закарпаття, що дозволить зробити подорожі комфортнішими та безпечнішими, а також суттєво скоротити час в дорозі", — зазначається у повідомленні.

відео дня

У Службі автомобільних доріг зазначили, що проєкт Малого карпатського кола поєднає якісними дорогами гірськолижні курорти, фортеці та інші привабливі для туристів місця. Завдання дорожників – створити інфраструктуру з якісними дорогами, велодоріжками, тротуарами, освітленням та заходами безпеки дорожнього руху.

За минулий рік на Львівщині в межах Малого карпатського кола відремонтували 6 штучних споруд. Цьогоріч роботи розпочнуться, щойно дозволить погода.

Дорожники Львівщини зосереджують зусилля на

Нагадаємо, заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко анонсував плани оновити цього року в межах програми 5500 км доріг державного значення, щонайменше 1400 км місцевих та близько 300 штучних споруд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти