Дочка найстаршої матері України не хоче повертатися додому: Анна-Марія розповіла про дивацтва Підвербної

1 травня 2023, 09:53
Минулого тижня у 78-річної Валентини Підвербної з Чернігова забрали доньку Анну-Марію. Дівчинка написала в соцмережі пост із проханням про допомогу.
Анна-Марія та Валентина Підвербні
Анна-Марія вперто не хоче повертатися до матері / Фото instagram.com/canfg567

Дочка найстаршої породіллі України Валентини Підвербної 12-річна Анна-Марія категорично відмовляється повертатися до своєї 78-річної матері. У соцмережі Instagram дівчинка написала про дивні речі, які робить її мама.

Анна-Марія стверджує, що її мати може мати проблеми з ментальним здоров'ям. За словами дівчинки, Валентина не дозволяла їй прибирати в будинку і навіть "виривала поралон з бюстгальтера".

Дівчинка каже, що якщо повернеться до матері, то "вчинить самогубство".

"Скажіть мені, будь ласка, ви вважаєте нормальним виривати поролон з бюстгальтера? Список ненормальних речей, які робила моя мати дуже великий", - написала Анна-Марія в Instagram.

Скріншот

"Всім своїм хейтерам скажу, поживіть з моєю мамою. Тоді дізнаєтеся, я не балувана, я не вихована", - додала вона.

скріншот

Як повідомляв Главред, минулого тижня у 78-річної Валентини Підвербної з Чернігова забрали доньку Анну-Марію. Дівчинці вже 12 років і днями вона написала в соцмережі пост з проханням про допомогу.

За словами дитини, мати знущається з неї та нібито хоче довести до самогубства. Дівчинка розповіла, що мати рве її одяг, дряпає, б'є, ображає, не дозволяє митися і прати свої речі.

Що відомо про Валентину Підвербну

Валентина Підвербна стала відома на всю Україну після того, як народила дівчинку у віці 65 років.

Жінка зважилася на процедуру ЕКО. На той момент у неї не було ні чоловіка, ні дітей, ні друзів. Також за деякий час до того, як вона завагітніла, Валентина втратила маму.

Підвербна кілька років збирала гроші на процедуру. У Київському інституті генетики провели ЕКО, а взимку 2011 року у жінки народилася дівчинка, яку вона назвала Анна-Марія.

Сусіди Валентини розповідали, що бачили, як жінка просила милостиню. У ЗМІ говорили навіть про те, щоб позбавити жінку батьківських прав.

Підвербна та її донька постійно були під контролем служби, адже були звернення зі школи щодо поведінки дівчинки.

У листопаді 2022 року на Валентину Підвербну склали два адміністративні протоколи – за невиконання батьківських обов'язків та психологічне насильство. Втім, вже в березні справу закрили.

У січні 2022 року стало відомо, що материнство Валентини Підвербної оскаржить в суді мешканка Ізраїлю, яка підозрює, що її яйцеклітини вкрали.

Дивіться відео про те, як і чому оскаржують в суді материнство Валентини Підвербної:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти