Заступник директора Львівського Історичного музею виїхав з дому і зник, його знайшли мертвим

8 листопада 2021, 06:37оновлено 8 листопада 2021, 12:14
Вдень 6 листопада Юрій Сілецький виїхав з дому у Винниках у напрямку Тернополя і перестав виходити на зв'язок. Його тіло виявили в машині.
Юрій Сілецький
Юрій Сілецький виїхав з дому і не повернувся / Фото Facebook Lesia Harasym

Заступника директора Львівського Історичного музею Юрія Сілецького, який напередодні виїхав з дому і не повернувся, знайшли мертвим.

Про це ввечері 7 листопада в Facebook повідомила заступник директора Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького Леся Гарасим.

Тіло чоловіка виявили в автомобілі. На місці працювали слідчі. Більше інформації правоохоронці обіцяють оприлюднити в понеділок, уточнює ZAXID.NET.

відео дня

38-річний Юрій Сілецький виїхав з дому у Винниках у напрямку Тернополя в суботу, 6 листопада, близько 13:00. Відтоді чоловік перестав виходити на зв'язок, а наступного дня його оголосили в розшук.

Сілецький закінчив історичний факультет ЛНУ ім. Івана Франко. Працював заступником директора з музейного розвитку у Львівському історичному музеї. У нього залишилися дружина і двоє дітей.

Як повідомляв Главред, в Берліні знайшли мертвим співробітника посольства Російської Федерації в Німеччині.

Офіційний представник МЗС ФРН Крістофер Бургер підтвердив факт загибелі співробітника російського посольства і додав, що не може привести жодних подробиць через положення про захист персональних даних та інформації.

Посольство Росії в Німеччині не коментує загибель співробітника диппредставництва "з етичних причин".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти