Де є найнагальніша потреба: як волонтери доставляють гумвантажі з Естонії

20 липня 2022, 21:59
42
Волонтери благодійної організації "Благодійний фонд братів Чурило" днями успішно доставили гуманітарний вантаж з Естонської республіки до України.
Кирило Стояновський та Олег Загревський
Кирило Стояновський та Олег Загревський / фото informator.ua

Українські волонтери Кирило Стояновський та Олег Загревський за підтримки Надзвичайного і Повноважного Посла Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска та голови Закарпатської ОВА Віктора Микити здійснили поїздку до Таліна, де спільно з естонськими партнерами фондом "Rachel Foundation" вдалося зібрати партію репелентів та медичних засобів першої необхідності для українських військових. Зібрану допомогу доставили в Україну і вже передали у ті місця, де є найнагальніша потреба.

Як пише Інформатор, Естонська Республіка була однією з перших, хто зголосився і протягнув руку допомоги Україні і українцям після початку війни.

Гумдопомога
Фото: informator.ua

"Естонський уряд, Естонський Червоний хрест, пересічне населення виявили максимальний рівень згуртованості та підтримки Україні. Чого вартий лише мітинг на підтримку України на площі Свободи у Таліні 26 лютого, який став наймасовішим в Естонії за останні 30 років. Особливо приємно, що рівень цієї підтримки не вщухає, а, навпаки, набуває все нових форм. І однією з таких стало налагодження комунікації між недержавними благодійними фондами та організаціями. Вдалим прикладом є підписана на початку червня міжнародна угода у сфері гуманітарної співпраці між українським "Благодійним фондом братів Чурило" та естонським "Rachel Foundation"", - пише видання.

відео дня

Наголошується, що це дві локальні невеликі благодійні організаціії, приклад яких засвідчує, що для картини української перемоги велику роль відіграють навіть такі невеликі ініціативи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти