Чорнобаївка - 11:0: ЗСУ в черговий раз вдарили по окупантах на Херсонщині

27 березня 2022, 12:08оновлено 28 березня 2022, 06:28
Аеродром Мелітополя впевнено наздоганяє Чорнобаївку. Там рахунок 4:0, повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.
Чорнобаївка
У Чорнобаївці знаходиться аеродром, куди окупанти наполегливо стягують техніку / Фото Maxar Technologies

У ніч на 27 березня Збройні Сили України завдали чергової вогневої поразки російським окупантам у Чорнобаївці Херсонської області.

Про це повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович в Facebook. Це вже одинадцятий раз, коли ЗСУ розбивають окупантів у Чорнобаївці.

"11:0, вночі сьогодні. До речі, аеродром Мелітополя впевнено наздоганяє Чорнобаївку. 4:0. Сьогодні", - написав Арестович.

відео дня
Чорнобаївка - 11:0: ЗСУ в черговий раз вдарили по окупантах на Херсонщині

Раніше глава Миколаївської ОГА Віталій Кім пояснив, чому російські окупанти продовжують наполегливо стягувати техніку в Чорнобаївку Херсонської області, хоча постійно потрапляють під удари українських захисників.

За його словами, в Чорнобаївці знаходиться аеродром, який російські військові зайняли буквально в перші дні війни. Вони стали звозити туди техніку і готувати опорний пункт для подальшого просування.

"Їх почали обстрілювати наші сили, оскільки окупанти там як на долоні. Вони почали звідти відходити. Але вони не встигають відходити, і їм постійно прилітає. Думаю, наші військові пристріляли точку, тому тепер легше по них потрапляти. Поки окупанти там не будуть повністю знищені, або поки вони звідти не поїдуть, історія буде повторюватися", - зазначив глава Миколаєва.

До слова, днями російські пропагандисти осоромилися в прямому ефірі, розповідаючи росіянам про українську Чорнобаївку.

В ефірі пропагандистської програми Вечір з Володимиром Соловйовим так звані експерти заявили, що Чорнобаївка розташована на Київщині - "у трикутнику міст Буча, Ірпінь та селища Гостомель" біля Києва.

Насправді Чорнобаївка - селище міського типу в Білозерському районі Херсонської області України з населенням 9275 осіб в 10 кілометрах від Херсона. На околиці знаходиться Міжнародний аеропорт Херсон.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти