Цілий арсенал важкої техніки прямує зі Стамбула на "Велике будівництво" Кременчуцького мосту

6 липня 2021, 17:17
Загальна довжина споруд складе більше 3 км. Це буде вантовий міст з двома пілонами і чотирма смугами руху.
Цілий арсенал важкої техніки прямує зі Стамбула на 'Велике будівництво' Кременчуцького мосту

Турецький підрядник, що будує новий міст через Дніпро у Кременчуці, відправив зі Стамбула техніку, яка буде працювати на об’єкті.

Як повідомляє Укравтодор на своїй Facebook-сторінці, Чорним морем прямує цілий арсенал: баржі, плавзасоби, буксири, кран на баржі вантажопідйомністю до 165 тонн, гусеничні та самохідні крани, навантажувачі, бульдозер, грейдер, бетонозмішувачі, екскаватор, бурильна установка і т. ін.

Міст будується за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" паралельно до старого моста через Дніпро. Він на лівому березі сполучатиметься з Великою Набережною, а на правому — з автошляхом Дніпро-Маріуполь. Для його з’єднання з трасою буде збудовано транспортну розв’язку.

відео дня

Загальна довжина споруд складатиме понад 3 км. Це буде вантовий міст з двома пілонами та чотирма смугами руху.

"За Національною програмою відновлення мостів Укравтодор у цьому році планує збудувати та відремонтувати 160 штучних споруд по всій країні. Флагмани 2021 року: Запорізькі мости, Кременчуцький міст через Дніпро та Ямпільський міст через Дністер", — йдеться у повідомленні Укравтодору.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що у 2021 році буде відновлено та збудовано 6 500 км доріг та 245 штучних споруд, зокрема і мостів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти