Було-стало: як "Велике будівництво" Зеленського змінило одну з гірших доріг Чернігівщини

18 листопада 2021, 14:56
271
Дорогу, що веде до опорних лікарень та шкіл Корюківського та Новгород-Сіверського районів Чернігівської області, вперше за останні пів століття відремонтували у межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".
Було-стало: як

Про це у Facebook повідомляє Укравтодор.

Ремонт дороги Т-25-19 Холми – Авдіївка – Оболоння розпочався на початку року. До відновлення дорога перебувала в незадовільному стані, тут була вибоїна на вибоїні, а забезпечити проїзд не міг навіть ямковий ремонт.

За президентською програмою тут відремонтували 2 ділянки загальною протяжністю 15 км: 3 км біля села Авдіївка та 12 км від села Хлоп'яники до села Холми.

відео дня

Підрядник укріпив основу дороги, наніс вирівнюючий та верхній шари асфальтобетону. Одночасно на цих ділянках було проведно ремонт трьох штучних споруд та водопропускних труб.

Також були облаштовані пішохідні доріжки, з'їзди, заїзні кишені та майданчики для зупинки транспорту, а пішохідні переходи обладнано автономним освітленням.

До кінця року в області планується відремонтувати 182 км доріг державного значення.

Було-стало: як
Було-стало: як
Було-стало: як
Було-стало: як

Нагадаємо, програма Володимира Зеленського "Велике будівництво" передбачає ремонт та будівництво доріг у 2021 році загальною протяжністю 6500 км, з яких 4500 км становитимуть дороги державного значення, а 2000 км – місцевого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти