"Буде важко, але не соромно": Залужний на тлі загрози відставки привітав главу Генштабу

5 лютого 2024, 09:28оновлено 8 лютого, 18:37
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний привітав начальника Генерального штабу Сергія Шапталу і сказав, що радий працювати разом із ним.
Залужний, Шаптала
Залужний привітав Шапталу з Днем народження / Колаж: Главред, фото: Facebook В. Залужного, Вікіпедія

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на тлі хвилі щодо своєї можливої відставки привітав із Днем народження начальника Генерального штабу Валерія Шапталу.

У своєму Facebook він написав про те, що Шаптала весь час пліч-о-пліч із ним під час війни, і привітав його.

"Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно.Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина для якої Україна справді понад усе.З Днем народження Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили", - сказав Залужний.

відео дня
'Буде важко, але не соромно': Залужний на тлі загрози відставки привітав главу Генштабу
Залужный і Шаптала / Facebook В. Залужного/ Facebook В. Залужного

Зеленський може звільнити Залужного

Останніми днями у ЗМІ активно циркулюють чутки щодо можливої відставки Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Американське видання The Washington Post написало, що у Києві, ймовірно, ще не знайшли заміну Залужному. Як припустили журналісти, наступників Залужного на горизонті не помітно.

У Байдена відверто оцінили ймовірність відставки Залужного - помічник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван сказав, що Штати не втручатимуться в рішення. Про позицію Білого дому вже повідомили Києву.

Зеленський уперше визнав імовірність відставки Залужного в інтерв'ю італійському телеканалу Rai1. Глава держави заявив, що Україні потрібне перезавантаження, а зміни мають відбутися і у військовому керівництві.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти