Бровари вже з електрикою, у Бучі воду подали для всього міста

21 квітня 2022, 10:12
Бровари вже з електрикою, у Бучі воду подали для всього міста

Бровари, що зазнали ракетного удару з боку держави-терориста росії, були знеструмлені на 72%. Втім, наразі електро- та водопостачання у місті вже відновлені у повному обсязі, повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За даними ОП, у Бучі зусиллями Ірпіньводоканалу також повністю запустили водопостачання, але, за словами Тимошенка, "через відсутність електроенергії вода поки що є тільки там, де будинки розміщені нижче водопровідних мереж".

У Бучі частково з'явився також мобільний зв'язок.

відео дня

В Ірпені тривають роботи з прокладання водогону. У селі Михайлівка-Рубежівка заповнили водою водонапірну башту. А у Бородянці завершено роботи на головній каналізаційній помповій станції.

"Тепер фахівці зможуть виконати ремонт затопленого обладнання та повністю відновити роботу каналізаційної системи", - додав Тимошенко.

Загалом за минулу добу в області електрику відновили для 29 населених пунктів. У 91 населеному пункті Бучанського, Броварського, Вишгородського та Фастівського районів відновлено розподіл газу.

У звільнених від окупантів Чорнобилі, Іванкові та Димері вже повноцінно запрацювали підрозділи ДСНС.

Нагадаємо, раніше Кирило Тимошенко повідомив, що у звільненій Охтирці на Сумщині вже розібрано завали біля міської ради і наразі тривають роботи з ліквідації пориву водопроводу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти