Купа кімнат і вид на море: дружина глави Київміськбуду купила віллу за 19 млн євро

3 липня 2023, 23:27
На території вілли 5 тисяч квадратів розташований величезний будинок, в якому є купа кімнат, ванних, велика вітальня і навіть свій винний льох.
вілла дружини глави Київміськбуду
Дружина глави Київміськбуду купила віллу за 20 млн євро / Колаж: Главред, фото: Bihus.info

Дружина президента Київміськбуду Ігоря Кушніра купила розкішну віллу на Лазурному узбережжі у містечку Вільфранш-сюр-Мер, поблизу Ніцци. При цьому Кушнір стверджував, що у нього нібито немає майна за межами України. Про це стало відомо журналістам Bihus.info.

Вони стверджують, що вілла була оформлена на компанію дружини Кушніра. Її площа становить 850 квадратних метрів: 6 спалень і винних кімнат, винний льох, велика вітальня і кухня. Будинок розташований на закритій території, площею понад 5 тисяч квадратів. Там є басейн, великий сад, гараж на 8 машин і панорамний вид на море.

Повідомляється, що процес покупки вілли почався ще в 2019 році.

"Кіпрська компанія Оксани Кушнір Koksi Holding домовилася про покупку французької фірми SCP Cayo (на яку і записана вілла) і оплатила аванс. Фінальний етап оформлення відбувся навесні 2020-го. Підтвердження цієї операції ми знайшли і в фінансових документах компанії, яка продала компанію Koksi Holding Оксани Кушнір, і в аудиторському звіті самої Koksi Holding", - йдеться в повідомленні.

вілла дружини директора Київміськбуду
Дружина голови Київміськбуду купила віллу за 20 млн євро / фото: Bihus.info

Вартість вілли становить майже 19 мільйонів євро. Зараз французькі рієлтори оцінюють її в 20 мільйонів євро.

Журналісти стверджують, що Ігор Кушнір заявив, що не є власником цієї вілли.

Варто відзначити, що Кушнір вже більше 10 років є президентом Київміськбуду. Компанія на 80% належить місту. На початку 2023 року компанія припинила будівельні роботи і зажадала додаткового фінансування з бюджету.

Дивіться відео про дорогу віллу дружини глави Київміськбуду:

Нагадаємо, що навколо одеського військкома розгорівся скандал, у ЗСУ відреагували. Була призначена перевірка, на час якої військкома усунули від виконання службових обов’язків. Військкома підозрюють у тому, що він міг брати хабарі за "білі квитки" для призовників.

Зеленський доручив Залужному замінити воєнкомів на бійців ЗСУ. Володимир Зеленський дав серйозну рекомендацію головкому Валерію Залужному, заявив глава Міноборони України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти