"Велике будівництво" Зеленського прокладе дорогу до курортних сіл Рибаківка, Морське та Лугове

18 жовтня 2021, 14:57
У Миколаївській області за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" триває відновлення дороги Т-15-15 Федорівка - Рибаківка - база відпочинку "Лугове", що веде до курортів Чорноморського узбережжя.

Повне оновлення дороги має бути завершено до початку наступного курортного сезону. Про це Укравтодор повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

На дорозі вже покладений перший шар покриття на ділянці протяжністю 6 кілометрів. Дорога Т-15-15 Федорівка - Рибаківка - база відпочинку Лугове з'єднує міжнародну трасу М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ з курортними селищами Рибаківка, Лугове та Морське на узбережжі Чорного моря.

Загальна протяжність дороги становить 25 кілометрів. Підрядник в ході ремонту проводить посилення основи дороги і відновлює зношене покриття.

відео дня

Одночасно проводиться також ремонт мосту біля села Тузли. Тут уже демонтовані старі плити, які будуть замінені на нові і відремонтовані мостові опори. Також на мосту обладнають тротуари.

На всій протяжності траси будуть встановлені 16 нових павільйонів на зупинках, у межах населених пунктів буде покладено тротуарну і тактильну плитку, обладнано електроосвітлення та пішохідні переходи.

Нагадаємо, за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" в 2021 році в Україні має бути побудовано і відремонтовано 6500 км доріг державного та місцевого значення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти