"Велике будівництво" Зеленського осучаснить 35-кілометрову трасу Рівне-Гоща

12 жовтня 2021, 12:21

На Рівненщині розпочався активний ремонт ділянки протяжністю 35,2 км траси Р-77 Рівне — Тучин — Гоща. Це дорога від так званого "Житинського кільця" на північному підході до міста Рівне та до траси М-06 Київ-Чоп. Ділянка ремонтується у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Рівненська ОДА.

"Ремонт буде здійснюватися в два етапи. Спершу сполучать якісним автошляхом села Великий Житин, Нова Українка, Шубків, Котів, Тучин, Воскодави, Чудницю з головною транспортною артерією Рівненщини автодорогою Київ — Чоп та з обласним центром. Другий етап передбачає ремонт дороги Р-77 від Гощі до Острога", — йдеться у повідомленні.

Весь комплекс будівельних робіт – новий асфальт, безпечні тротуари, штучне освітлення та всю супутню інфраструктуру – планується виконати до кінця будівельного сезону 2022 року.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив про плани цього року оновити та побудувати за програмою "Велике будівництво" 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти