"Велике будівництво" Зеленського розпочало благодійний ремонт площі перед Оперним театром у Києві

14 червня 2021, 14:27
70
Зі стартом програми Президента "Велике будівництво" компанії-підрядники приділяють велику увагу проектам соціальної відповідальності.

У рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" найбільші дорожньо-будівельні компанії України проведуть у Києві ремонт Театральної площі біля Національного академічного театру опери та балету України імені Т. Г. Шевченка. Оновити площу планують до 24 серпня, повідомив у Facebook міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Міністр зазначив, що зі стартом програми Президента "Велике будівництво" компанії-підрядники приділяють велику увагу проєктам соціальної відповідальності.

"Звісно, це крапля у морі на фоні усіх проблем і викликів, які є у кожному місті та містечку країни. Та такі ініціативи важливо підтримувати та популяризувати, бо "Велике будівництво" – це про спільну справу, res publica", - зауважив міністр інфраструктури.

відео дня

Він зазначив, що це вже не перший такий проєкт у столиці. У минулому році дорожники відремонтували дорогу на території НДСЛ Охматдит, в цьому – на території Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини.

Олександр Кубраков також нагадав, що після повені літа 2020 року дорожні компанії України долучилися до відновлення доріг у постраждалих областях. Ремонти стосувалися не тільки державних, але і місцевих та навіть комунальних об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти