"Велике будівництво" Зеленського: на Львівщині облаштували сучасне приймальне відділення

12 травня 2021, 16:57
92
Загальна вартість робіт склала понад 30 млн гривень.
'Велике будівництво' Зеленського: на Львівщині облаштували сучасне приймальне відділення
Під час відкриття оновленого приймального відділення

Сьогодні було відкрито оновлене приймальне відділення Червоноградської міської центральної лікарні за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Голова Львівської ОДА Максим Козицький розказав, що тепер тут є новий адміністративний корпус, естакади для автомобілів та медичне обладнання.

Загальна вартість робіт склала понад 30 млн гривень. За ці гроші у приймальному відділенні провели оздоблювальні роботи, вентиляцію, під’єднали електроенергію, замінили каналізаційну мережу, систему водопостачання, покрівлю та завершили фасадні роботи.

Крім того, закуплена нова медична техніка: цифровий електрокардіограф, 2 енергетично-багаторівневих дефібрилятори, 5 медичних аспіраторів, 5 модульних моніторів пацієнта, 3 апарати штучної вентиляції легень, наркозна станція, новий електричний рентгенопрозорий операційний стіл, електрохірургічна система, рентгенівська діагностична мобільна система та інше.

відео дня

"Упродовж року тут проходять лікування до 16 тисяч пацієнтів. Загалом у районі мешкає понад 346 тисяч жителів. Тому вкрай важливо було привести до ладу приміщення для надання невідкладної допомоги", - підкреслив у своєму Facebook Козицький. За його словами, це відділення стане одним з найкращих у регіоні.

Всього у Львівській області планують оновити приймальні відділення у восьми опорних медичних закладах.

За словами заступника керівника Офісу президента та координатора програми президента "Велике будівництво" Кирила Тимошенка, цього року по Україні буде оновлено 177 приймальних відділень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти